reede, 2. oktoober 2015

Kitoko raviõli

Hei!

Tere tulemast RandRilu'sse!!

Täna tahaksin rääkida Kitoko raviõlist... ma tean... kes jälgib igapäevasemalt meie tegemisi on sellest vist juba päris palju kuulnud meie suust... :) Aga nagu öelnud olen, siis headest asjadest võib lõpmatuseni rääkida.

Tootefoto: Lemmetu


Mis on siis selle õli maagiline võlujõud? 
Kirjutan siin lahti veidi teaduslikuma jutu selle kohta :)

Ta sisaldab Karité õli e. 100% puhast vedelat shea võid, Argan õli, UV filtrit ja A ja E vitamiine.

Shea puu pähklist saadav Karite õli, mis on Aafrika ravitsejate poolt kasutusel olnud juba tuhandeid aastaid on segatud Marokos kasvava Argani puu õliga, et luua juustele parim ravi ja elustamise vahend.

Karite õli sisaldab enam vitamiine A, E ja F, kui ükski teine õli ning on kõrge rasvhapete sisalduse poolest. Samuti on Karité õli antioksüdant, andes loodusliku UV B kaitse.

Argan on rikkalik omega õli ning sisaldab küllastamata rasvhappeid nagu linoolhape ja oleiinhape, tagades juuste sära, tugevuse ning taastab haprad juuksed ja hargnevad juukseotsad.

Need õlid on juustele ja peanahale perfektselt tasakaalustatud, et tagada kiiret imendumist muutmata juukseid raskeks. Elutähtsad rasvhapped toidavad juukseid seespoolt parandades juuste niiskustasakaalu, elastusust ja sära. Kitoko õli aitab neutraliseerida vabasid radikaale ja kaitseb juukseid väliskeskonna ja keemiliste kahjustuste eest.


  • Kerge struktuur, perfektne kõikidele juuksetüüpidele
  • Toidab intensiivselt, samas pehmendades ja tugevdades juukseid
  • Taastab sära ja niiskustasakaalu
  • Silub lokkis ja lendlevaid juukseid
  • Koheselt imenduv, ei jäta juukseid rasvaseks
  • Leevendab peanaha kuivust
  • Parandab juuste elastsust
  • Parandab hapraid juukseid ja hargnevaid juukseotsi
  • Sisaldab naturaalset UV filtrit
  • Vähendab juuste kuivatamise aega
  • Toode on värvikindel
Kasutusvõimalusi on õlil mitmeid. Seda saab kasutada ennem föönitamist, aidates juuksed saada siledamaks ja pakkudes kaitset kuumuse eest. Samuti kiirendab kuivatamist, sest teadupärast õli aitab vee juustest kiiremini välja suruda. Peale föönitamist on kasulik väike kogus kanda juustesse läike ja siluva efekti saamiseks. Aitab seejuures ka taltsutada neid lühemaid juukseid mis vahest pealael turritama ja tuules lehvima jäävad... 
Heledaks värvitud või blondeeritud juustel oleks mõistlik kasutada juukseotstel lausa igapäevaselt, sest õli annab juustele tagasi toitaineid, mis on hädavajalikud nende niiskustasakaalu säilitamiseks ja katkemise vältimiseks.
Kontsistentsilt on tegemist parajalt vedela õliga, ta ei ole liiga paks ja liiga vedel. Lõhn on ka väga meeldiv ja luksuslik, mitte liialt tugev. 
Kitoko õli headest omadustest ja kasutusvõimalustest rääkisime ka meie "Beach waves" videos....



Juhul, kui sul ei ole õnnestunud ise kasutada seda õli ja sooviksid omale soetada, siis Kitoko õli on saadaval RandRilu salong Viimsi esinduses, ning meie randrilubox.com e-poes. Kommentaaridesse on ka alati tagasiside oodatud, kui oled seda proovinud ning soovid oma kogemust jagada ;)

Hetkel on meil ka super pakkumine!!

Kasutades e-poes sooduskoodi  R&R Ilu Blogi saad -15% allahindlust nii 100ml pumbaga õlilt, kui ka 10 ml õlipudelilt! Pakkumine kehtib kuni oktoobri lõpuni või kuniks kaupa jätkub.

Värvilist sügise jätku!

Kribamiseni!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar