reede, 18. september 2015

Juice Beauty Õlivaba niisutav kreem

Hei!
Tere tulemast RandRilu'sse!
Täna teeme juttu Juice Beauty'st. Tegemist on Ameerika päritolu brändiga, mille tooted baseeruvad orgaanilist päritolu mahladel. Nagu näiteks õunamahl, valge viinamarja mahl, sidrunimahl, aaloe lehe mahl, jojoba õli, shea või, acai marjad, goji marjad, kiivi seemne õli, ananassi mahl, apelsini mahl jne. Nimekiri kasutavatest orgaanilistest mahladest on meeletult pikk.



See konkreetne õlivaba niisutaja on minu jaoks just ideaalne, kuna sobib eelkõige õlisele, segatüüpi nahale, millele kipuvad tekkima põletikulised vistrikud. Tootja lehel on öeldud ka et sobib just kuumal, niiskel ajal kasutamiseks kõikidele nahatüüpidele. 
Kuigi, pean kohe ka mainima, et minu puhul täheldasin pikemat nahka imendumise aega kuuma ilmaga. Kuna see suvi ei olnud nüüd miskit väga eriliselt kuuma, siis ei oska öelda kas lihtsalt juhtus nii mõnel korral, või ongi see toote omapära... 
Ennekõike teeb toote meeldivaks tema kerge koostis. Ta imendub ülikiirelt nahka ning ei jäta kleepuvat või väga läikivat muljet nahale. Küllap sellepärast ka soovitatakse kuumal ajal kasutamiseks.


Lõhn on väga meeldiv, kohe väga. Ei ole üldse tunda miskit tavapärast kreemile omast lõhna, ning nahk on justkui tuntavalt elastsem ja niisutatud peale kasutamist. 
Nagu ikka tuleks kanda eelnevalt puhastatud ja toniseeritud nahale. Nii näole kui ka kaelale hommikul ja õhtul.
Tõeline leid!
Ja seda sõna otseses mõttes, kuna taaskord ei ole see meil Eestis saadaval ja tellida saab omale internetist.

Väike sidenote seoses antud ettevõttega, mis nüüd ei puuduta seda toodet...
Paljudele ei pruugi olla teada pisiasi, et Hiinas on seadusandlus seatud nii, et Euroopa, Ameerika või mistahes maa bränd peab Hiina turul tegutsemiseks tootma oma kauba Hiina pinnal ning ühtlasi on loomkatsed kohustuslikud, et neid tooteid seal müüa. Teada on, et see turg on ju ka meeletult suur ja nimesid nimetamata on mõned ettevõtted, kes muidu promovad või on promonud ennast cruelty-free ja no animal testing sildi all, pidanud müüginumbrite huvides selle ohverduse tooma, et teevad seal laborites siiski loomkatseid.
Juice Beauty on  üks nendest mõnest ettevõttest, kes tõmbasid oma tootmise ja müügi Hiinast ära, lootes survestada sealseid ametnikke võtma vastu riigis loomkatseid keelava seaduse.
Sellesse nimekirja kuuluvad ka sellised brändid nagu näiteks Urban Decay, Dermalogica.
Selles osas tuleb hinnata ettevõtte kindlust, jääda oma põhimõtetele truuks ja minu poolt RESPEKT!
Puhtalt uudishimust, küsiksin kuidas Teiega lood... Kas valite tooteid soetades ka selle järgi, mis põhimõtted tootjal on?

Kribamiseni! ;)
Tsau!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar