neljapäev, 6. juuli 2017

KEVIN.MURPHY Smooth.Again tootesari // KEVIN.MURPHY Smooth.Again Range

Hei!
Tere tulemast tagasi RandRilu´sse! 😃

Tänane teema on KEVIN.MURPHY Smooth.Again sari...
____________________________________________________________
Hi!
Welcome back to RandRilu! 

Today we are talking about the KEVIN.MURPHY Smooth.Again range...

KEVIN.MURPHY Smooth.Again sari // KEVIN.MURPHY Smooth.Again range
KEVIN.MURPHY Smooth.Again sari // KEVIN.MURPHY Smooth.Again range 

Alustuseks räägiks siis tootest nimega Smooth.Again siluv kreem.
Siluv kreem oli esimene toode , mis sellest sarjast välja tuli ning on juba mõnda aega saadaval olnud. Smooth.Again sai kõigi meie juuksurite seas kiiresti väga populaarseks. Toote eesmärk on taltsutada kahuseid juukseid.... nagu nimigi vihjab....  Kannad lihtsalt juustele enne föönitamist või lased juustel õhu käes kuivada. Viimase variandi puhul kindlasti ei ole siluv efekt nii nähtav.  Lisaks siluvale efektile ja säbrulisuse vähendamisele on juuksed tootes sisalduvate vitamiinide, õlide ning ekstraktide tõttu toidetud, elastsed ning säravad. Smooth.Again sisaldab ka kuumakaitset kuni 220 C ning on loomulikult sulfaatide ja parabeenide vaba.
Tootes sisalduvatest koostisainetest leiame:
Cupuacu seemnevõi, mis stimuleerib kuivade ja kahjustatud juuste niiskustaset, andes juustele samal ajal läiget ja niisutades neid.
Jaapani roheline tee, mis tungib kollageeni ja elastiini ümbertöötlemise eesmärgil juuksetüvesse, et parandada juuste elastsust. Samuti huvitav asi, mida Jaapani rohelise tee kohta teada: Sel on mõju ensüümidele, mis aitavad haavadel ja kudedel paraneda ning ümber kujuneda. Selles on ka nahale armsaid toitaineid, nagu karotenoidid ja E- ning C- vitamiinid.
Lootoslille ekstrakt, mis taaselustab, parandab, puhastab ja tasakaalustab juukse struktuuri, samal ajal parandades ja uuesti ehitades juuksepinda. Miks see nii on? Sest lootoslille eeterlik õli stimuleerib melaniini sünteesi ja ensüümide aktiivsust. Kuna kõik ensüümid on valgud ja juuksed koosnevad 90% ulatuses valkudest, siis on lootoslille ekstrakt väga oluline tegur juuksepinna parandamisel ja taastamisel.
Ahvileivapuu seemneõli, mis sisaldab märkimisväärsel hulgal vitamiine, sealhulgas A-, D- ja E-vitamiinid. E-vitamiin on ka parim vananemisvastane antioksüdant.
Kõige laialt levinum legend ahvileivapuust (mille eluiga on ca 6000aastat!!) räägib, et puu valitses väiksemate taimede üle ja see solvas jumalat, kes juuris puu välja ja istutas selle uuesti tagurpidi maha, et puu ei saaks enam uhkustada.
Mitmeotstarbelised tooted on nahahoolduses muutunud tavapäraseks. Smooth.Again´ist võib mõelda kui BB kreemist juustele. Saanud inspiratsiooni kõigist turul olevatest nahahoolduseks mõeldud BB kreemidest, otsustas Kevin Murphy teha samasuguse ka juuste jaoks.
________________________________________________________
Now to todays products...
First let´s talk about Smoot.Again.
It is a smoothing lotion, that was the first on to come out from this range. It got some real love from all our stylists. Smooth.Again is meant for smoothing the hair... The name itself is a big hint to what it does. You can just apply it to towel dry hair before blowdrying or just let it air dry on it´s own. In the last case the smoothing efect may not be as visible. In addition to removing frizz and smoothing, the vitamins , oils annd extracts in the product, make the hair give the hair more elasticity and shine. Smooth.Again also provides heat protection up to 220 C (428 F) and is free from parabens and sulfates. 
From the ingredients list we find:
Cupuacu seed butter
Derived from Brazilian Cupuaçu seeds, Cupuaçu Seed Butter protects, smoothes and softens. Cupuaçu boosts hydration of dry, damaged hair while adding shine and replenishing moisture in the hair.
Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract
Loaded with nutrients such as antioxidants and vitamins E and C.
Lotus Flower Extract 
A highly soothing emollient that leaves the hair soft and supple. Lotus Flower Extract purifies, balances and refines hair texture.
Baobab Seed Oil
Baobab Oil is derived from the seeds of the Baobab tree, a tree that is native to Eastern and Southern Africa that has a lifespan of up to 6,000 years. Baobab Oil possesses a noteworthy array of vitamins including A, D and E, with Vitamin E being a superior antioxidant that helps fight ageing. Baobab Seed Oil provides moisturising benefits to the hair while improving elasticity and tone.
You could think Smooth.Again as a BB cream for your hair.     

Smooth.Again 200ml

Järgmiseks räägime šampoonist. Šampoon samuti on siluva toimega ning on mõeldud eelkõige kahustele ja raskesti taltsutavatele juuste, neid pehmendades ja tugevdades. Smooth.Again.Wash sisaldab muuhulgas: Monoi õli, mis on taastava toimega kaalutu õli.
Päevalilleseemne ekstrakti, mis on rikas E-Vitamiini ja oleiinhappe poolest, mis on siluva ja rahustava toimega.
Murumuru seemne õli on rikas rasvhapete poolest, mis aitavad hoida juuste vajalikku niiskustaset.
Oliiviõli, mis sarnaneb juuste tervislike õlidega ning pakub kuumakaitset.
______________________________________________________
Next in line we have Smooth.Again shampoo... Actually the correct name is Smooth.Again.Wash. The Shampoo also has a smoothing efect and is mostly for thick coarse hair, which are hard to manage. It makes them soft, silky and easy to manage. Smooth.Again.Wash contains:
Monoi Oil
This weightless restorative oil rebuilds the hair from the inside out.
Sunflower Seed Extract
Rich in Vitamin E and Oleic Acid to smooth and soothe the hair.
Murumuru Seed Butter
Rich in essential Fatty Acids to help even out the moisture levels in the hair.
Olive Fruit oil  
Mimics the hair’s healthy oils and protects from heat and styling.

Smooth.Again.Wash 250ml

Lõpetuseks on sarjas loomulikult olemas ka tihedadetele, säbrulistele juustele mõeldud palsam, mille põhikoostisosadeks on:
Monoi õli, mis tungib läbi juuksekarva, siludes ja taastades juuksekarva struktuuri.
Keratiiniproteiin taastab katkiseid ja kahjustunud juuksekutiikuleid, tugevdab ja annab läiget.
Kookose seemneõli, mis parandab juuste elastsust, niisutab ja muudab juuksed pehmemaks. Ühtlasi aitab ka siluda lõhenenud juukseotsi.
Brasiilia pähkli õli, mis toidab ja kaitseb kahjustuste eest.
Tegemist sellise "targa" palsamiga, milles kasutatakse ioonidepõhist positiivse laenguga ioonide tehnoloogiat, keratiiniproteiin on väla arendatud matkima juustes proteiini struktuuri, et sobituda sujuvalt sinna, kus on kõige rohkem vaja.
_______________________________________________________
Last, but not least, there is ofcourse also a conditioner in the range. Smooth.Again.Rinse is a smoothing and refining conditioner for thick, coarse hair. Using ion-based cationic technology, Keratin Protein mimics the structure of proteins in the hair to fit seamlessly where it is needed most for smoothing and refining. Cocoa Seed Butter acts as a natural layer of protection to seal raspy and split ends while reducing frizz.
Monoi Oil
Contains a high concentration of Lauric Acid to penetrate the hair shaft and smooth cuticle and control frizz.
Biomimetic Keratin Protein
Offers highly targeted repair of damaged hair, leaving hair restored while adding a luminous shine.
Cocoa Seed Butter
Improves the hair’s flexibility while adding moisture and softness.
Brazil Nut Oil
Nourishes, moisturizes and reconstructs hair to smooth hair, fight frizz and tame curls.

Smooth.Again.Rinse 250ml

Kõik see koostisosade loetelu on küll tore ja vahva, kuid kas see kõik ka töötab?
Jah. töötab küll. Nii palju kui siiani olen kokku puutunud, siis raskesti käsiteldavate juuste puhul on see sari muutunud asendamatuks abimeheks. Ja pean ütlema, et tõepoolest on ka kuivad juba lõhenenud juukseotsad palju paremas seisus, juba peale esimest kasutuskorda.
Seega julgen soovitada! Hinnalipik on küll võibolla krõbedavõitu, kuid sulfaadivaba, parabeenivaba ja loomkatsete vaba puhta toote puhul on see kindlasti seda väärt. Lisaks on kõik need eksootilised koostisosad korjatud taastuvatest varudest. See tähendab, et ei tarbita meeletutes kogustes kuni otsa saab, vaid jälgitakse ikka looduslikku tasakaalu ning ümbritsevat keskkonda. Ja selle lõhn!! 😍 See on maalähedane, kuid väga mõnus!
________________________________________________________
The ingredient list is all nice and sounds promising, but does it really work? 
Yes, it does. Af much as I have tested the products, I´ve noticed, that they have become quite helpful, when dealing with coarse and unruly hair. The dry split ends  do look and feel better even after just one use.
Therefore I dare to reccommend them! The pricetag is quite high, but for a product that is sulfate free, paraben free, not tested on animals and otherwise CLEAN, it is surely worth its money. And if that's not enough... all the ingredients are harvested from sustainable resources, Plus the smell! 😍 It is really earthy, but very nice!


Selleks korraks kõik!
Kribamiseni!
____________________
That´s all for today.
Until next time!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar