kolmapäev, 25. märts 2020

KEVIN.MURPHY VOLUME sari

Hei!

Tere Tulemast tagasi RandRilu'sse!!

Täna teeme juttu ühes minu lemmikust sarjast õhematele juustele, mis vajavad kohevust.
 Kasutasime selle sarja tooteid ka meie tänases FaceBook live katsetuses, mida saad järgi vaadata SIIT.


KEVIN.MUPRHY VOLUME sari annab õhukestele ja habrastele juustele volüümi, paksust ja kohevust tänu rahustavale lavendli-, lootoseõie- ja bambusekstraktide segule, millega toimivad koos sügavhoolitsevad mango ja kakaovõi, et juukseid toita ja niisutada neid raskeks muutmata.






ANGEL WASH
SHAMPOON ÕHUKESTELE JA VÄRVITUD JUUSTELE  



Kui ületöödeldud juuksed vajavad päästmist, siis meie õrnatoimeline volüümi andev ANGEL.WASH
toidab ja taastab õhukesi ja hapraid värvitud või kahjustatud juukseid. Rahustavaid eeterlikke õlisid, vitaamiine, valke ja antioksüdante sisaldav ANGEL.WASH puhastab õrnatimeliselt peanahka ja juukseid, suurendades samal ajal värvipüsivust ja pakkudes kaitset kahjulike vabada radikaalide eest.


____________________________________________________________________________________________________

KASUTAMINE
PESE. LOPUTA. KORDA. 



Kandke märgadele juustele ja masseeri õrnalt peanahale.

EELISED

-Antioksüdandirikas segu annab õhukestele juustele volüümi
-Aitab juukseid tugevdada ja kaitsta stressorite eest
-Aitab vähendada juuste katkemist
-Aitab ära hoida värvi tuhmumist
-Sobib värvitud juustele ning on kõikide juuksetüüpide jaoks piisavalt õrnatoimeline
-Sulfaadi-, parabeeni-, ja julmustevaba

KASULIKUD KOOSTISAINED

Nahahooldustoodetes populaarne koostisaine hüdrolüüsitud kaeravalk lisab juustesse volüümi ja kohevust juukseid raskeks muutmata.

Camellia sinensis (roheline tee) leheekstrakti on selle antioksüdeerivate ja põletikuvastaste omaduste tõttu juba sajandite vältel kõrgelt hinnatud. Ekstrakti mõjul tunduvad juuksed elastsemad ning juustesse jääb püsima rohkem niiskust.

Tulvil antioksüdante ja vitamiine, pakub Citrus recticulata (mandariin) kooreõli mitte ainult kaitset keskkonnastressorite eest, vaid selle meeldiv lõhn ka stimuleerib meeli. Tõhusatoimeline eeterlik õli aitab ka juuksed muuta intensiivselt läikivaks.

Lavendula angustifolia (lavendel) ekstrakt annab ühe õrnima loodusliku lõhna, mis on tuntud oma rahustavate ja vaigistavate omaduste poolest.


ANGEL.RINSE
PALSAM ÕHUKESTELE VÄRVITUD JUUSTELE 



Hoolitsege õhukeste, habraste ja katkiste juuste eest meie kaalutu volüümiandva palsamiga ANGEL.RINSE, mis on välja töötatud, rahustamaks ja kaitsmaks õhukesi, kahjustatud ja värvitud juukseid. Sügavuti toitev toode on õrna lõhnaga ning mango- ja kakaovõi aitavad juukseid toita ja niisutada neid raskeks muutmata.

____________________________________________________________________________________________________

KASUTAMINE
KANNA JUUSTELE. LASE IMENDUDA. LOPUTA.


Kandke pestud juustele ning laske mõjuda 1-2 minutit. Parema tulemuse saavutamiseks kasutage koos ANGEL sarja teiste toodetega.

EELISED

-Lisab niiskust juukseid raskeks muutmata
-Antioksüdantidedirikas koostis pakub kaitset vabade radikaalide eest
-Aitab juuksed muuta tugevamaks ja kaitstumaks stressorite vastu
-Sobib värvitud juustele ning on kõikide juuksetüüpide jaoks piisavalt õrnatoimeline
-Sulfaadi-, parabeeni-, ja julmustevaba

KASULIKUD KOOSTISAINED

Tulvil kasulikke antioksüdante ja vitamiine on bambusekstrakt ka rikkalik ränidioksiidi ja mineraalsete toiteainete allikas. Võtmetähtsusega koostisaine tervete juuste tugevuse ja rikkumatuse tagamisel.

Kõiki kaheksat aminohapet sisaldav hüdrolüüsitud kinoa tagab üliolulise niisutuse ja taastab sügavuti. Pakub juustele kaitset ja soodustab läiget.

„Püha lootosena“ tuntud Nelumbo nucifera õieekstrakt aitab looduslikul säral enam esile tõusta ning toetab volüümi ja kohevust. Täna rikkalikele niisutavatele omadustele, aitavad looduslikud pehmendid lisada elastsust rabedatele, kahjustatud juustele.


Minu enda kogemus näitab seda, et kõige enam olen ma kasutanud salongis just eelnimetatud sarja, kuna eestlalik juuksetüüp on enamasti peenike ja paljudel minu klientidel värvitud, siis see on ideaalne sari mida kasutada. Kõige rohkem kiidavad kliendid alati pesutoolis selle toote lõhna, nagu üleval pool on nimetatud koostisosad siis võib aimu saada millise aroomiga see olla võiks. Toodet muide ei pea üldse palju doseerima, juba väikesest kogusega saab pea ja juuksed puhtaks kuna shampoon läheb kergesti vahule ja pea peal laiali.  Sama kehtib ka palsami kohta. Kindlasti on paljud inimesed kogenud seda, et peale shampooniga pesu palsamit juustesse kandes tundub, et palsam ei tee juukseid üldse siidiseks ega libedaks ning tundub nagu ei ole sellest üldse kasu. Mina isiklikult olen väga palju elu jooksul maadelnud sellega, et milline shampoon ja palsam on just mulle sobilikud. Peale seda kui mina esimest korda Angel.Washi ja Angel.Rinse kasutasin sain ma kohe aru, et tegu on ülimalt hea ja mulle sobiliku sarjaga just nimelt ka selle näol, et juuksed ei lähe nii kiiresti uuesti mustaks. Kliendid veel kiidavadki, et Angel.Rinse ehk eelnimetatud sarja palsam teeb juuksed nii siidiseks... ka need kliendid kellel on loomu poolest kahusemad või kerge loomuliku lokiga juuksetüüp.

Ma loodan, et see postitus annab hea ülevaate mis toodetega tegu ja alati uue shampooni ja palsami valikul ei pea kohe ostma suuri pudeleid vältimaks seda, et äkki see sari ei sobi Teie juuksetüübile.
Alati on võimalik esialgu soetada prooviks 5ml (travel size) pudelid, paari korra pesuks, et välja selgitada, et tegu on sobilike toodetega.

Kui tekkis huvi ja on soov proovida, siis või meiega alati ühendust võtta, nii meilitsi kui telefoni teel, ning saame soovitud tooted teieni toimetada.

Seniks aga olge terved ja kannatlikku meelt.
Kohtume varsti!


"Invest in your hair, it is the crown you never take off"

Janette ♥




















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar