reede, 3. aprill 2020

KEVIN.MURPHY tihendav sari

Hei!

Tere Tulemast tagasi RandRilu´sse!
Täna teeme juttu ühest KEVIN.MURPHY sarjast, mis aitab muuta õhukesed juuksed tihedamaks, tugevamaks ja paksemaks.
Toredat lugemist ning juhul, kui tekib küsimusi, mis meil antud postituses veel vastamata või sooviksid jagada meiega enda kogemust, siis anna sellest kindlasti kommentaarides märku 😉  


Kevin.Murphy thickening sari aitab tugevdada ja tihendada õhukesi või peenikesi juukseid tänu kõrgtehnoloogilistele ripsmete pikendamiseks kasutatavale tehnoloogiale ning luksuslikule Radix hemsleyae ja oleanoolhappe segule, millele on lisatud ingverijuure- ja nõgeseekstraktid.


PLUMPING.WASH

TIHENDAV ŠAMPOON ÕHENEVATELE JUUSTELE

Lisage lopsakust just sinna, kuhu vaja ja saavutage hoopis uus juuskevolüümi tase PLUMPING.WASH'iga. Šampoon on välja töötatud, toitmaks iga juuksekarva juurest otsani ning õhukesed ja vananevad juuksed muutuvad uuest jõust ja energiast pakatavateks, tugevamateks, täidlasemateks kiharateks.

________________________________________________________

KASUTAMINE 

PESE. LOPUTA. KORDA. 
Kandke märgadele juustele ning masseerige õrnalt juustesse ja peanahale.

EELISED

- Muudab juuksed tihedamaks neid raskeks  muutmata.
- Soodustab peanaha vereringet, toites samal ajal juuksefolliikuleid.
- Aitab hoida juuste tervist.
- Tekitab volüümi, tehes samal ajal juuksed pehmeks ja läikivaks.
- Sobib ideaalselt kõikidele juuksetüüpidele, eriti õhukestele ja vananevatele juustele.
- Sulfaadi-, parabeeni-, ja julmusevaba.

KASULIKUD KOOSTISAINED

Ingverijuure- ja nõgeseekstraktid aitavad juukseid tugevdada ja tihedamaks muuta ning peanahk saab uut elujõudu ja värskendust.

Tugevdavate omaduste poolest tuntud antioksüdandirikas Radix hemsleyae aitab tugevdada juuksejuuri ja võitleb folliikulite vananemise vastu.

Aaloe leheekstrakt kui asendatatuid vitamiine ja mineraale täis looduslik hooldusaine aitab taastada käike, sära ja hiilguse.

Riisivalk ja riisi aminohapped sisaldavad rohkesti ülitähtsaid toitaineid, mis on juuste parandamises hädavajalikud. Riisi aminohapped aitavad hooldada, tugevdada ja laiendada juuksetüve diameetrit. Samuti näivad juuksed paksemad ning üleüldiselt luksuslikumalt ja siidjamalt läikivad.

Antioksüdantne ja vitamiine tulvil bambuseekstrakt on ka mineraalaineterikastoiteallikas ning juuksetervisele võtmetähendusega koostisaine.

Rikkalikult taastava ja niisutava toimega siidi aminohapped tõhustavad niisutatust ja imendavad niiskust juustesse, muutes need paindlikumaks, hallavamaks ja pehmemaks.

Vananemisvastaste omaduste poolest tuntud akaimarjaekstrakt on saadud antioksüdandirikkast asendamatuid vitamiine sisaldavast ,,superpuuviljast'', mis lisab säravat läiget.

_________________________________________________________

PLUMPING.RINSE

TIHENDAV PALSAM ÕHENEVATELE JUUSTELE

Hellitage õhukesi, peenikesi või vananevaid juukseid PLUMPING.RINSE küllusliku palsamhoolitsusega. Meie luksuslik RINSE pakub juustele hädavajalikku niisutust, mida on vaja juuste paksuse taastamiseks ja volüümi saavutamiseks, andes tulemuseks samas ka taevaliku läike ja siidpehme tekstuuri.

_________________________________________________________

KASUTAMINE

KANNA JUUSTELE. LASE IMENDUDA. LOPUTA.
Kandke pestud juustele ning laske mõjuda 1-2 minutit, seejärel loputage. Sobib igapäevaseks kasutamiseks ning kasutamiseks osana meie THICKENING/PAKSENDA sarjast. Parima tulemuse saavutamiseks kasutage pärast PLUMPING. WASH’iga pesemist ning viimaseks kasutage BODY.MASS’i. 

EELISED

- Tulvil juukseid niisutavaid asendamatuid koostisaineid.
- Aitab juukseid kaitsta ja tugevdada juurtest otsteni. 
- Juuksed tunduvad paksemad, lisandub volüümi ja elastsust.
- Annab intensiivse läike ja siidja pehmuse.
- Sobib ideaalselt kõikidele juuksetüüpidele, eriti õhukestele ja vananevatele juustele.
- Sulfaadi-, parabeeni-, ja julmustevaba.

KASULIKUD KOOSTISAINED

Riisi aminohapped aitavad hooldada, tugevdada ja laiendada juuksetüve diameetrit, et juuksed tunduksid paksemad ning üleüldiselt luksuslikumalt ja siidjamalt läikivad. 

Sheavõi niisutab kuivi või kahjustatud juukseid juurtest otsteni ning aitab juuste ilu taastada, pakkudes kaitset keskkonnastressorite, kuivuse ja rabeduse eest. See kiirestiimbuv looduslikult kasulik või aitab juukseid ja peanahka taasniisutada kutiikuleid ummistamata. 

Aaloe leheekstrakt kui asendamatuid vitamiine ja mineraale täis looduslik hooldusaine aitab taastada läike, sära ja hiilguse.

Ingverijuure- ja nõgeseekstraktid aitavad juukseid tugevdada ja tihedamaks muuta ning peanahk saab uut elujõudu ja värskendust. 

Vananemisvastaste omaduste poolest tuntud akaimarjaekstrakt on saadud antioksüdandirikkast, asendamatuid vitamiine sisaldavast „superpuuviljast“, mis lisab säravat läiget. 

Antioksüdante ja vitamiine tulvil bambusekstrakt on ka mineraalaineterikas toiteallikas ning juuksetervisele võtmetähendusega koostisaine. Lisab juustele loomuliku välimusega läiget ja sära. 

Suhkruroog on looduslik alfahüdroksüülhape (AHA), mis aitab peanahka koorida ja eemaldada surnud naha, õlijäägid ja mustuse. Kui poorid ja folliikulid on puhastatud ja ummistused eemaldatud, siis kasvavad uued juuksed kergemini ning üliolulised toitained imenduvad paremini, et folliikulit stimuleerida ja toitainetega toetada.

____________________________________________________

BODY.MASS

JUUSTESSEJÄETAV TIHENDAV JA VÄLJALANGEMIST TAKISTAV RAVIHOOLDUS

Nagu nime järgi arvata võib,… on tegu pudelisse pandud KOHEVUSEGA. Ripsmete tihendamiseks ja pikendamiseks kasutatava tehnoloogia põhjal loodud BODY.MASS aitab juukseid tugevdada, muutes need täidlaseks ja paksuks, kaunilt kohevaks ja elastseks. Meie juustessejäetava lopsakust lisava ravihoolduse rikkalikus koostises leidub oleanoolhapet, mis aitab juuksejuurt tugevdada ja toita, et ennetada juuste vananemist. 

Tahad lugeda juuste välja langemise kohta, mine loe meie blogi postitust: 


____________________________________________________



KASUTAMINE

VALMISTA ETTE. PIHUSTA. JÄTA JUUSTESSE
Valmistage juuksed ette meie THICKENING
sarja PLUMPING. WASH’i ja PLUMPING.RINSE’iga ning kuivatage rätikuga. Pihustage BODY.MASS ühtlaselt niisketele või rätikuga kuivatatud juustele, pöörates tähelepanu eriti juuksejuurtele ja peanahale. Ärge loputage; kuivatage ja seadke soengusse nagu tavaliselt.

EELISED

- Aitab juukseid kaitsta ja tugevdada juurtest otsteni.
- Juuksed on tihedamad, volüümikad ja elastsemad.
- Aitab parandada peanaha mikrovereringet.
- Annab kuumakaitse temperatuuril kuni 420°F / 216°C.
- Sobib ideaalselt kõikidele juuksetüüpidele, eriti õhukestele, vananevatele ja peeneks muutuvatele juustele.
- Sulfaadi-, parabeeni-, ja julmustevaba

KASULIKUD KOOSTISAINED

Tugevdavate omaduste poolest tuntud antioksüdandirikas Radix hemsleyae’st pärinev oleanoolhape aitab tugevdada juuksejuuri ning võitleb folliikulite vananemise vastu.

Toitvat head-paremat täis Aafrikast pärit „supertoit“ Adansonia digitata (ahvileivapuu) puuviljaekstrakt aitab taastada kahjustatud juukseid, niisutab ja muudab juuksed tugevamaks. Tulemuseks lihtsamini käsitletavad ja pehmed juuksed.

Korsika saare põlistaime Helichrysum italicum (käokuld) ekstrakt on tuntud oma vananemisvastaste omaduste poolest. Lisaks kasulikele rahustavatele omadustele aitab ekstrakt ka juukseid tugevdada ja taastada.

Looduslikul teel täisterast saadud hüdrolüüsitud nisuvalk annab kohevust ja läiget. Toidab ja ravib juukseid.

Oma mitmete vananemisvastaste omaduste poolest tuntud Euterpe oleracea (akai) puuviljaekstrakt on hädavajalikke vitamiine sisaldav, antioksüdante tulvil „supertoit“, mis aitab toetada tervet juuksekasvu, samas läiget lisades.

_______________________________________________________

KLIENDI TAGASISIDE (kasutanud 6.kuud)

1) Kas on juustes näha mingeid muutuseid?
 - Nüüd kui mõtlema hakata on juuksed natuke kohevamad ja tihedamad küll.
2) Kas juuksed püsivad kauem puhtana?
 - Tavalise šampooniga võrreldes püsib kauem puhtana küll.
3) Kas tooted kestavad kauem?
 - Ausalt öeldes ei ole enne osanud sellele mõeldagi. Aga šampoon vahutab hästi ja palju pole vaja kasutadagi.
4) Kas on midagi lisada?
 - Lõhnad on meeldivad. Kuna mul lühikesed juuksed siis enamuse ajast saab enne šampoon otsa, kui palsam.

______________________________________________________

KEVINI NÄPUNÄIDE:

PLUMPING.WASH, PLUMPING.RINSE ja BODY.MASS kolmik on hädavajalik kõigile, kellel on õhukesed, peenikesed või vanevad juuksed. Koos kasutatuna aitavad nad juustel välja paista vapustavalt kohevatena ning lisaks mõjuvad juustele juuste tervist säilitavad koostisained. Toodetes in külluslikult heatoimelisi antioksüdante, superpuuvilju ja hädavajalikke aminohappeid ning lisaks on need kolm toodet meie THICKENING sarja olulised osad - tegu on võimsate toodetega, mis turgutavad õhukesi ja/või vananevaid juukseid.

______________________________________________________

Life is short. You might as well live it with really great hair.

Karolin ❤

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar